دفتر همکاری علمی و بین الملل
درباره ما
بورسیه تحصیلی اسلواکی بدون نیاز به مدرک زبان سال 2025-2024
آخرین مهلت ثبت نام : 1403/03/10
دولت اسلواکی از اعطای تعدادی بورس تحصیلی رایگان در مقاطع تحصیلی لیسانس ، کارشناسی ارشد و دکترا برای علاقمندان به تحصیل رایگان در کشور اسلواکی خبر داده است که به شرح ذیل می باشد. لازم به ذکر است این بورسیه به مدرک زبان انگلیسی نیاز ندارد زیرا تدریس به زبان اسلواکی می باشد .

نام بورسیه : Slovak Government Scholarship

کشور ارایه دهنده بورسیه : اسلواکی

دانشگاه محل تحصیل : دانشگاه های مختلف اسلواکی

مقطع تحصیلی ارایه شده :

• کارشناسی
  • کارشناسی ارشد
  • دکترا

توجه : اطلاعیه بورسیه اسواکی برای دانشجویان ایرانی کاملا متفاوت می باشد و طبق اعلام وزارت علوم تا تاریخ 10 اردیبهشت 1403 از طریق سایت www.scholarships.sk برای مقاطع ارشد و دکترا اقدام شود. (اطلاعیه وزارت علوم برای دانشجویان ایرانی)

نحوه ثبت نام : برای ثبت نام بورسیه دولت اسلواکی ابتدا وارد سایت وزارت علوم اسلواکی شده و بعد از مطالعه دقیق شرایط و لیست رشته ها از طریق پلتفرم ارائه شده ثبت نام نمایید.
تاریخ:
1403/02/02
تعداد بازدید:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

دفتر همکاریهای علمی و بین المللی دانشگاه هنر اصفهان
اصفهان، خیابان حکیم نظامی، روبروی خیابان خاقانی، دانشگاه هنر اصفهان ساختمان مارتاپیترز- دفتر همکاریهای علمی و بین المللی
تلفن  :   03136269167
دورنگار :   03136269167
ایمیل: oisc@aui.ac.ir
دانشگاه هنر اصفهان
كليه حقوق مادي و معنوي اين سايت متعلق به دانشگاه هنر اصفهان مي باشد.
ورود اعضا